Avui, oficialment, comença l’estiu. I tot i
que ja fa uns dies que podem gaudir de la calor i el bon temps, és ara quan s’acaben
les activitats, s’acaba l’escola, els exàmens, les entregues... i les agendes s’omplen
de fi de cursos, actuacions, balls, sopars... arriben els dies de platja, les
vacances, els viatges...
Imatge cedida per na Patricia a la platja Ses Covetes - Es trenc
Per això, no hi ha millor manera per donar la
benvinguda a l’estiu que amb una recepta de gelats. Com podreu veure a les
imatges he tret les poleres de quan era petita i he decidit omplir-les de
fruita. Un gelat refrescant i sense gaire calories, per poder-ne gaudir en
qualsevol moment del dia.
La proposta són polos de melicotó. Aprofitant que ara en comença la temporada.
Ingredients per 4 polos:
-3 melicotons
-Confitura de maduixa
Preparació:
Posem una cullerada de confitura de maduixa
(aquests fets amb confitura casolana) dins les poleres. A continuació batem les
melicotons i omplim les poleres. Ho deixem al congelador, almenys 2 hores i
mitja.
Nota: vist el resultat us proposaria afegir-hi
una cullerada sopera de mel per evitar que es cristal·litzi la fruita i evitar
la textura de gel. Tot i així, aquests no en tenien i han estat boníssims.
Si teniu altres propostes per fer amb altres fruites anem a provar-ho! Estic oberta a noves creacions i experimentacions.
Per acabar, volia concloure amb uns versos de Ramon Besora:
Les vacances han arribat,
també les festes majors.
És temps de banys i gelats
que menjo de dos en dos.
Per acabar, volia concloure amb uns versos de Ramon Besora:
Les vacances han arribat,
també les festes majors.
És temps de banys i gelats
que menjo de dos en dos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada