Ja he posat en pràctica els aprenentatges de la revista Kireei. Avui he fet una de les seves receptes per dinar. Uns espaguetis amb dos tipus de tomàtiga diferent. Senzills en quant a l'elaboració, però vistosos i molt bons. Vos deix la recepta.
Ingredients per dues persones:
-200 grs d'espaguetis
-100 grs de tomàtigues cherry
-150 grs de salsa de tomàtiga
-Formatge ratllat
-Sal, pebre, alfabeguera i oli d'oliva
Elaboració:
Ficar dins el forn les tomàtigues cherry tallades per la meitat dins una safata amb oli, sal i pebre per damunt, durant 15 minuts a 180º.
A part, bullir la pasta i preparar la salsa de tomàtiga casolana (si un ho prefereix també potser comprada ja feta).
A l'hora de servir, mesclar els espaguetis amb la salsa de tomàtiga, afegir les tomàtigues cherry i un poc d'alfabeguera. Si agrada, també si pot afegir formatge ratllat.
Si algú prova de fer-ho, ja em donareu la vostra opinió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada