dilluns, 11 de juny de 2012

Espaguetis amb dos tipus de tomàtiga

Ja he posat en pràctica els aprenentatges de la revista Kireei. Avui he fet una de les seves receptes per dinar. Uns espaguetis amb dos tipus de tomàtiga diferent. Senzills en quant a l'elaboració, però vistosos i molt bons. Vos deix la recepta.

Ingredients per dues persones:
     -200 grs d'espaguetis
     -100 grs de tomàtigues cherry
     -150 grs de salsa de tomàtiga
     -Formatge ratllat
     -Sal, pebre, alfabeguera i oli d'oliva

Elaboració:
Ficar dins el forn les tomàtigues cherry tallades per la meitat dins una safata amb oli, sal i pebre per damunt, durant 15 minuts a 180º.
A part, bullir la pasta i preparar la salsa de tomàtiga casolana (si un ho prefereix també potser comprada ja feta).


A l'hora de servir, mesclar els espaguetis amb la salsa de tomàtiga, afegir les tomàtigues cherry i un poc d'alfabeguera. Si agrada, també si pot afegir formatge ratllat.


Si algú prova de fer-ho, ja em donareu la vostra opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada