dissabte, 22 de febrer de 2014

Arròs vermell amb xampinyons

La recepta d'avui és arròs vermell amb xampinyons. La recepta és fàcil de fer i de gust boníssima! Jo vaig utilitzar arròs vermell per anar canviant i no sempre menjar arròs integral o blanc.

Aquest tipus d'arròs és una varietat d'arròs de gra llarg semblant a l'arròs integral. Només el color de la pellofa és vermell, violeta o marró castany. 
L'arròs vermell és una font de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B), fibra, ferro i calci.
 

Per fer la recepta necessitem: arròs vermell (75g per persona), xampinyons, una ceba tofu i maionesa.
 
Preparació:
En primer lloc posem una olla al foc amb aigua i un poc de sal per bullir l'arròs.
Per altra part, posem un poc d'oli dins una pella i hi sofregim la ceba i els xampinyons. Us aconsell posar poc oli perquè amb l'aigua dels xampinyons ja basta. Quan és gairebé cuit hi afegim el tofu tallat en quadrats i ja ho tenim llest.

Ens queda mesclar l'arròs dins el sofregit i afegir-hi una cullerada de maionesa.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada