dissabte, 8 de febrer de 2014

Pasta amb xampinyons i bolets deshidratats

Sabeu què fer avui per dinar? Sinó us deixaré una recepta que us pot servir. Nosaltres la vam fer aquesta setmana i va ser molt bona!


Pasta amb xampinyons i bolets deshidratats
Ingredients:
-Pasta (nosaltres vam emprar macarrons integrals, però és molt bo amb pasta farcida de ceps o de formatge)
-Ceba o grells per sofregir
-175gr de xampinyons
-40g de bolets deshidratats
-Un pot petit de nata de per cuinar

Preparació:
En primer lloc posem dues olles d'aigua al foc per bullir. En una hi bullim la pasta i a l'altra els bolets deshidratats. La pasta s'ha de bullir segons indiqui el paquet i els bolets, si no està indicat, han de bullir uns 15minuts.

Per altra part, dins una pella i sofregim la ceba. Quan aquesta ja és gairebé cuita hi afegim els xampinyons i deixam que es cogui tot junt.

Quan els bolets deshidratats ja estan llestos, els afegim dins la pella amb un poc del brou del que han fet quan s'han bullit i hi afegim la nata.

Quan la pasta ja està cuita la colam i l'afegim dins la pella. Ho mesclem tot i llest per servir.

Opcionalment, s'hi pot posar un poc de formatge per damunt a l'hora de servir.

Ah! Penseu a posar sal i si us agrada un poc de pebre mòlt. A mi sempre se m'oblida :)

 
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada