diumenge, 2 de febrer de 2014

Repte {12 mossegades dolces} - Febrer: Napolitanes de cacauet i xocolata

Ja tenim el FEBRER aquí i no he pogut esperar ni un dia més per compartir amb vosaltres la segona mossegada dolça.

Aquest més crec que he complit encara més amb l'objectiu d'elaboració fàcil. Aquesta recepta es fa en un moment i és fantàstica per qualsevol berenar amb amics, familiars o infants.


NAPOLITANES DE CACAUET I XOCOLATA


Ingredients:
1 làmina de pasta de fulls
2 cullerades de crema de cacauet
2 cullerades de crema de xocolata
1 vermell d'ou

Preparació:
En primer lloc posem el forn a encalentir-se.

Estenem la làmina de pasta de fulls i la tallem en 12 o 16 trossos, segons cada un prefereixi. Per fer les mossegades jo la vaig tallar en 16 trossos.

A continuació dins un bol mesclem la crema de cacauet amb la crema de xocolata i ho escampem per damunt les trossets que hem fet.

Procedim a embolicar els trossos i els pintem amb vermell d'ou.

Per acabar els fiquem dins el forn fins que es daurin, uns 15-20minuts i llestos per menjar.


Esper que vos agradin!


2 comentaris:

  1. Una recepta molt fàcil i boníssima.
    Tinc a la nevera una pasta de full que no sabia que fer-ne, m'has donat la solució.
    Besades dolces
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí també pots trobar una altra opció Carme http://somriuresicolors.blogspot.com.es/2012/05/tronquets-de-xocolata.html

      Ja m'explicaràs com et va.
      Besades
      Caterina

      Elimina