La recepta d'avui és una coca típica de Mallorca. Aquí és molt típic fer coques semblants a un "bizcocho", per poder menjar en qualsevol moment del dia, sense aportar un excés de calories al nostre cos. Els ingredients quasi sempre són els mateixos, però amb alguns canvis segons cada família o cada zona. En aquest cas, aquesta duu suc de taronja.
Senzilla de fer i boníssima de gust!
Ingredients:
-6 ous
-400g de
sucre (en aquest cas sucre moreno)
-200g farina
-Mig tassó
de suc de taronja
-Mig sobre
de llevat en pols
Preparació:
-Encalentim
el forn a 170º
-Separem la
clara del rovell dels ous, i ho posem dins dos bols diferents.
-Pugem els
blancs a punt de neu (amb un polsim de sal pugen millor)
-Als rovells
hi afegim el sucre. Quan la mescla és homogènia hi afegim la farina i el suc de
taronja. Finalment, el llevat i les clares pujades a punt de neu.
-Untem el
motlle amb margarina i l’empolvorem amb sucre. Aboquem la mescla dins el motlle
i ho enfornem 25-30 minuts a 170º
Bon cap de setmana!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada