dijous, 21 de febrer del 2013

Bombons

Fa molt de temps que tenc aquesta entrada pendent... Realment, des del Nadal! Però he anat trobant i fent altres coses que li han passat davant.


Els Reis van dur-me un aparell per triturar els aliments i poder utilitzar-los per decorar o per posar dins el dolç. És a dir, un parell per fer toppings. A mi em va fer molta il·lusió, ja que m'agrada molt posar trossets dins el iogurt, per exemple, i aquesta era una manera ràpida de tenir els ingredients fets trossets.


Com que no vaig poder esperar més a fer la prova, l'endemà vaig preparar aquests deliciosos bombons. N'hi ha de dos tipus:

Els primers són fets de xocolata fondant i galletes oreo, així ja que hi era també estrenava els motlles que em van regalar dues amigues pels reis, ideals per fer mini cupcakes, però també em van ser molt útils per fer aquests bombons.


Després, els altres, estan fets amb la xocolata fondant i avellanes. Una mescla extraordinària! D'aquesta manera també estrenava el motlle per fer bombons que em van regalar pel meu aniversari.


L'elaboració és senzilla, simplement cal fondre la xocolata (o al bany maria o al microones), mesclar-ho amb el topping que li vulguem posar i omplir els motlles. S'ha de deixar refredar i ja es pot desmotllar.

Salutacions

3 comentaris:

  1. Quin aparell més xuli!
    La recepta dels bombons amb galetes oreo no la coneixia, ho provaré (per les visites ha,ha,ha) encara que són unes galetes que no em fan massa el pes. Confio en tu!
    Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo t'aconsell amb avellanes. La combinació de les avellanes i de la xocolata és mooolt bona! Ara bé, les d'oreo són originals i a mi em van sorprendre. Queda una bona combinació també!
      Bon cap de setmana

      Elimina