dilluns, 4 de febrer de 2013

Ensalada d'arròs amb formatge i avellanes

Quan algú sent a dir que un conegut a dinat d'ensalada ja s'imagina que fa dieta o que ha passat gana a l'hora de dinar, però aquesta idea és falsa. Les ensalades poden ser ben completes i poden omplir ben bé l'estómac. Si no aquí us en deix un exemple ben clar.

Ensalada d'arròs amb formatge i avellanes

Ingredients
Fulles variades
Tomàtiga
Arròs bullit
Pera
Avellanes
Formatge feta

Preparació
Tallem dins un bol o palangana les fulles variades i la tomàtiga. A continuació hi afegim la pera, prèviament pelada, les avellanes i el formatge a daus. Finalment aboquem l'arròs a damunt i ho salpimentem.

Si el formatge és feta, com era el nostre cas, us aconsell que no hi poseu sal ja que aquest formatge és bastant salat. Jo vaig posar oli i un poc de pebre mòlt a damunt l'arròs.



2 comentaris:

  1. S'arros el poses calent? A s'hivern no m'atreuen massa ses coses fredes :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, bé, tebi. És a dir, no directament de s'olla :)

      Elimina