dilluns, 5 de novembre de 2012

Paté d'albergínia


Amb motiu del Dia Mundial del Veganisme, dia 1 del novembre, el blog naturaldelatierra va publicar aquesta recepta. Jo, sent vegetariana, no podia esperar ni un dia més per provar de fer-la, i així va ser. El divendres dematí vaig fer la prova i el resultat va ser boníssim. A partir d’ara formarà part del meu llistat d’aperitius, els quals faig quan ve gent a casa o bé tenc algun dinar o sopar.

 

Ingredients:
2 albergínies

1 dent d’all
oli d’oliva 
Sal

Preparació:
Encalentir el forn a 180º. Pelar les albergínies, tallar-les a quadres, col·locar-les dins la palangana del forn i posar-hi oli i sal. Quan ho tenim llest ho posem dins el forn durant 45 minuts. 

Passat aquest temps, les albergínies ja estaran cuites. Les treim del forn i les deixem refredar. 

Posem l’albergínia dins el pot de la batedora amb l’all pelat i ho triturem fins a aconseguir una textura homogènia i fina. 

Cal deixar-ho reposar un parell d’hores i ja està a punt per servir.



4 comentaris:

  1. Uau! Té molt bona pinta, me l'apunto!
    Petons

    ResponElimina
  2. Me alegro que te gustara. Yo estoy asando berenjenas para hacer una variante si sale rica ya te lo contaré. Por cierto me alegro que te quedara espesa, porque una lectora me comentó que no la quedó tan espesa, quizas por la variedad, la verdad es que no lo se.
    Un besazo

    ResponElimina
  3. Pues ya me explicarás otras variedades si salen bien! Jeje! :)
    A mi me salió uan textura perfecta!

    Saludos,
    Caterina

    ResponElimina