dijous, 8 novembre de 2012

Coca integral de kiwi i plàtan



Ja fa uns quants mesos, concretament des que vaig veure la publicació de la recepta al blog de l’Elena el setembre, que tenia en ment provar de fer-la. Però els dies passaven i, per fi, he trobat el moment per fer aquesta coca. Realment ha sortit boníssima!!
Us deix la recepta i ja m’explicareu com us surt si la proveu de fer.   


Ingredients:
- 3 kiwis, pelats i fets trossos
- 1 plàtan, pelat i fet rodanxes
- 4 ous
- 250 gr. de sucre moreno
- 1 iogurt natural desnatat
- 120 gr. d’oli de gira-sol
- 290 gr. de farina integral
- 1 sobre de llevat
- Un poc de sal
  
Preparació:
Encalentim el forn a 180º i untem el motlle.
Dins el pot de la Thermomix, hi posem els kiwis, el plàtan, els ous i el sucre moreno. Programem 4 minuts, temperatura 37º i velocitat 4. A continuació, tornem programar uns altres 4 minuts, a velocitat 4, sense temperatura.
Afegim el iogurt i l’oli. Programem 30 segons, a velocitat 3.
Incorporem la farina i una poc de sal. Mesclem durant 10 segons, a velocitat 2½. Si és necessari amb l’espàtula ho acabem de mesclar.
Ho aboquem dins el motlle i ho fiquem al forn durant 45 minuts, a 180º.
Esperem que es refredi una mica  i ho desmotllem.   
Si ho volem decorar, cal esperar que sigui completament fred. La podem cobrir amb sucre glas. També ho podeu decorar amb rodanxes de kiwi o plàtan, això ja va al gust de cada un.

Bon dijous!!

6 comentaris:

  1. Caterina, fas unes receptes tan bones que no puc resistir la tentació de fer-les.
    La faré sense Thermomix a veure com em surt.
    Crec que a casa ens engreixarem!

    ResponElimina
  2. Estic contenta que t'agradin!
    Ja m'explicaràs com et surt, però segur que bé!

    Si en tens, ho podries mesclar amb la batedora o les varilles, segurament et pot anar millor.

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que no tinc Thermomix, acabo de fer la coca a l'estil artesà i m'ha quedat boníssima!
      He canviat el sucre de llustre per perles de xocolata negra que s'han desfet amb l'escalfor de forn.
      Mmmmmmmmm! no sé si en quedarà per berenar!!!
      Gràcies per la recepta.
      Muac

      Elimina
    2. Ooohh! Afegir-hi xocolata és una molt bona idea... La pròxima vegada ho faré així.
      Estic contenta que us hagi agradat!

      Besades
      Caterina

      Elimina
  3. 777inspiracions te ha dado el premio “Liebster blog”! Espero que te guste y te ayude a que mucha más gente conozca tu blog!
    Anímate a seguir esta iniciativa! ;)
    http://777inspiracions.blogspot.com.es/2012/11/liebster-blog.html
    Maria Del mar .

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Maria del Mar! Quina il·lusió! Clar que seguiré aquesta iniciativa!

    ResponElimina