Una mateixa base i tres tipus de magdalenes
diferents. Així un pot fer-les com agradin més a casa seva!
Amb aquesta recepta surten unes 25-30
magdalenes.
Ingredients
4 ous
250g de sucre
Mitja llimona ratllada
270g de farina
1 sobre de llevat
Mitja cullerada petita de sal
150g d’oli
150g de margarina fosa
Preparació
Posem el forn a encalentir a 250º
Col·loquem la papallona a la Thermomix i hi
aboquem els ous i la sucre. Programar 5 minuts, 37º, velocitat 4.
A continuació hi afegim la llimona ratllada i
baixem la velocitat a 1 ½ . Anem abocant pel bocal la farina, la sal i el
llevat. Ho deixem uns 10 segons.
Finalment afegim les grases (oli i margarina)
i ho mesclem 10 segons a velocitat 1 ½ .
Ja tenim les magdalenes a punt. Ara només ens
queda abocar-ho dins les canastretes i coure-les. Les canastretes només les hem
d’omplir fins a la meitat que sinó ens sortirà la magdalena de la base.
Baixem el forn a 200º, i s’ha de coure uns
10-15 minuts.
-Si ens aturem aquí tenim unes magdalenes
casolanes senzilles, de les normals, sense res d’especial. Ara bé, llavors amb
aquesta base tenim altres opcions:
Magdalenes amb sorpresa:
Quan les tenim abocades dins les canastretes i
afegim una pastilla de xocolata al centre.
Magdalenes de dos colors:
Deixem una mica de la pasta dins el pot de la
Thermomix i li afegim 1 cullerada sopera de cacau en pols. Ho mesclem unes 10
segons a velocitat 2. Llavors dins les canastretes tendrem meitat de
la base i meitat amb cacao.
Un berenar deliciós...
Bon cap de setmana a tots!
M'encanten!
ResponEliminaAquest cap de setmana seran tardes de rebosteria.
T'animo a fer-ne posant trossets de poma a la massa.
Besades
Mmm... També han de ser molt bones! La pròxima vegada hi anirà la poma ;)
EliminaBesades!
Un dia d'aquests ho provaré
ResponEliminaJa m'explicaràs com et queden!
EliminaBona setmana!