divendres, 25 de gener de 2013

Tres tipus de magdalenes, una mateixa base {Thermomix}



Una mateixa base i tres tipus de magdalenes diferents. Així un pot fer-les com agradin més a casa seva!

Amb aquesta recepta surten unes 25-30 magdalenes.


 Ingredients
4 ous
250g de sucre
Mitja llimona ratllada
270g de farina
1 sobre de llevat
Mitja cullerada petita de sal
150g d’oli
150g de margarina fosa

Preparació
Posem el forn a encalentir a 250º
Col·loquem la papallona a la Thermomix i hi aboquem els ous i la sucre. Programar 5 minuts, 37º, velocitat 4.
A continuació hi afegim la llimona ratllada i baixem la velocitat a 1 ½ . Anem abocant pel bocal la farina, la sal i el llevat. Ho deixem uns 10 segons.
Finalment afegim les grases (oli i margarina) i ho mesclem 10 segons a velocitat 1 ½ .
Ja tenim les magdalenes a punt. Ara només ens queda abocar-ho dins les canastretes i coure-les. Les canastretes només les hem d’omplir fins a la meitat que sinó ens sortirà la magdalena de la base.
Baixem el forn a 200º, i s’ha de coure uns 10-15 minuts.

-Si ens aturem aquí tenim unes magdalenes casolanes senzilles, de les normals, sense res d’especial. Ara bé, llavors amb aquesta base tenim altres opcions:

Magdalenes amb sorpresa:
Quan les tenim abocades dins les canastretes i afegim una pastilla de xocolata al centre.


Magdalenes de dos colors:
Deixem una mica de la pasta dins el pot de la Thermomix i li afegim 1 cullerada sopera de cacau en pols. Ho mesclem unes 10 segons a velocitat 2. Llavors dins les canastretes tendrem meitat de la base i meitat amb cacao.


Un berenar deliciós...
Bon cap de setmana a tots!

4 comentaris:

  1. M'encanten!
    Aquest cap de setmana seran tardes de rebosteria.
    T'animo a fer-ne posant trossets de poma a la massa.
    Besades

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmm... També han de ser molt bones! La pròxima vegada hi anirà la poma ;)

      Besades!

      Elimina