La recepta d’avui és una lasanya de verdures,
però realment es pot fer en qualsevol tipus de pasta, depèn del que més us
agradi o dels que tengueu per casa.
Ingredients
Verdures (ceba, pastanagó, pebre vermell i
carabassí)
Oli
Làmines de lasanya o algun altre tipus de
pasta com espirals
Formatge per untar (Philadelphia) o mascarpone
Formatge ratllat
Preparació
Posem dins una pella una mica d’oli i les
verdures per sofregir-les.
A part, dins un bol hi aboquem el formatge per
untar. Depèn de la quantitat de verdures n’hi haurem d’abocar més o menys, però
jo us aconsell posar-ne una mica menys de mitja terrina i si de cas després
afegir-ne més. **
Quan les verdures ja són cuites les afegim
dins el bol i ho mesclem tot junt fins veure que està tot ben mesclat i ens
queda una pasta.
En el meu cas, seguint les instruccions de
preparació de les làmines de la lasanya, vaig anar muntant la lasanya, posant
un poc de salsa de tomàtiga a baix perquè no s’aferrés. Si en lloc de lasanya ho elaboreu amb
espirals, el que s’ha de ser és en tenir la pasta bullida afegir-la dins el bol
i mesclar-ho tot junt.
Finalment, ho col·loquem dins un recipient, l’empolvorarem
de formatge ratllat i ho fiquem al forn
uns 20 minuts.
**Si us agrada molt el formatge dins el bol es
poden afegir, junt amb el formatge per untar, altres tipus com mozzarella o
formatge blau / roquefort.
Bon profit!
Aquesta recepta a casa agradarà molt, ja saps que els joves menjarien tot el dia pasta...
ResponEliminaAh! Les magdalenes van quedar boníssimes!
Petonets
Sí, la pasta és l'ingredient estrella de molts joves i es poden fer moltes elaboracions diferents!
EliminaEstic contenta que sortissin bones les magdalenes!