dimarts, 29 de gener de 2013

Lasanya de verdures



La recepta d’avui és una lasanya de verdures, però realment es pot fer en qualsevol tipus de pasta, depèn del que més us agradi o dels que tengueu per casa.



Ingredients
Verdures (ceba, pastanagó, pebre vermell i carabassí)
Oli
Làmines de lasanya o algun altre tipus de pasta com espirals
Formatge per untar (Philadelphia) o mascarpone
Formatge ratllat


Preparació
Posem dins una pella una mica d’oli i les verdures per sofregir-les.

A part, dins un bol hi aboquem el formatge per untar. Depèn de la quantitat de verdures n’hi haurem d’abocar més o menys, però jo us aconsell posar-ne una mica menys de mitja terrina i si de cas després afegir-ne més.  **

Quan les verdures ja són cuites les afegim dins el bol i ho mesclem tot junt fins veure que està tot ben mesclat i ens queda una pasta.

En el meu cas, seguint les instruccions de preparació de les làmines de la lasanya, vaig anar muntant la lasanya, posant un poc de salsa de tomàtiga a baix perquè no s’aferrés.  Si en lloc de lasanya ho elaboreu amb espirals, el que s’ha de ser és en tenir la pasta bullida afegir-la dins el bol i mesclar-ho tot junt.

Finalment, ho col·loquem dins un recipient, l’empolvorarem de formatge ratllat  i ho fiquem al forn uns 20 minuts.

**Si us agrada molt el formatge dins el bol es poden afegir, junt amb el formatge per untar, altres tipus com mozzarella o formatge blau / roquefort.



Bon profit!

2 comentaris:

  1. Aquesta recepta a casa agradarà molt, ja saps que els joves menjarien tot el dia pasta...
    Ah! Les magdalenes van quedar boníssimes!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la pasta és l'ingredient estrella de molts joves i es poden fer moltes elaboracions diferents!
      Estic contenta que sortissin bones les magdalenes!

      Elimina