dimarts, 9 d’octubre del 2012

Magdalenes decorades

Us deix una variant de les cupcakes que vaig compartir amb vosaltres el mes passat. Aquesta recepta està pensada per fer amb els més petits de la casa, per tant mares, pares i mestres, que vulgueu passar una estona divertida amb els vostres fills o alumnes podeu apuntar-la.

La base són magdalenes casolanes, aquestes concretament fetes amb la Thermomix:

Ingredients:
250g d'ou (quatre)
250g de sucre
Ratlladura de llimona
270g de farina
Una mica de sal
1 sobre de llevat en pols
125g d'oli
125g de margarina fosa

Preparació:
-Posar el forn a encalentir, a 250º.

-S'ha de col·locar la papallona i posar dins el tassó de la Thermomix els ous i el sucre. Programar: 5 minuts, 37º, velocitat 3. Quan acabi el temps, llevam la temperatura i tornem programar 5 minuts a velocitat 3.

-A continuació, baixam la velocitat a 1½, afegim la llimona i anam incorporant la farina, la sal i el llevat per la boca del pot. Ho mesclam 10 segons. Finalment afegim l'oli i la margarina fosa. 4 segons a la mateixa velocitat.

Ara ja tenim la mescla ben feta i ho podem anar repartint dins els motlles fins a la meitat. 
S'han d'enfornar uns 10 minuts (fins que estiguin daurades i hagin pujat) a 200º


Quan les magdalenes ja són fredes, preparam la crema per posar-hi a sobre. En aquest cas és de xocolata blanca. Se fon la xocolata dins el microones i ho mesclem amb la margarina, fins aconseguir una mescla homogènia.

Finalment, només queda decorar-ho. 

Aquí vos deix una mostra de les que van fer les amigues de na Maria Roser, que diumenge era el seu Sant i van fer una mica de festa. 
S'ho van passar molt bé!!



 

 

3 comentaris: