dilluns, 1 d’octubre de 2012

Gelat de vainilla amb oreo

Quina millor manera, per celebrar l'arribada de l'octubre i l'inici del fred, que fent el darrer gelat de l'any? A més, l'excusa perfecte per mostrar-vos la cullera i els potets que vaig guanyar al concurs de la Rosilet del blog Sugg-r el mes de juliol.El que he fet és un gelat de vainilla amb oreo, fet amb la Thermomix.


Ingredients:
250g de llet
250g de nata per muntar
150g de sucre
3 vermells d’ou (guardar el blanc)
1 beina de vainilla
30g de Maizena
Mini Oreo

Preparació
En primer lloc posem la papallona de la Thermomix dins el congelador. Per fer-lo la nata ha de ser ben freda.

Posem dins el pot de la Thermomix la llet, la sucre, els vermells d’ou i la Maizena. A continuació obrim la beina de vainilla per la meitat i la rasquem. Tapem el pot i ho programem. 90º, 7 minuts, velocitat 4.

Quan tenim la crema ho posem dins un bol i ho deixem refredar, aproximadament una hora. Mentre, s’ha de fer el pot ben net i deixar-lo eixugar. 

Una vegada la crema sigui freda,  muntem la nata amb la papallona. Posem la nata dins el pot i programem velocitat 3 ½ fins que estigui muntada.

Finalment afegim la crema, ja freda, dins el pot i la meitat dels blancs dels ous. Ho programem a velocitat 3 ½ uns 5 segons perquè quedi ben mesclat.

Ja ho tenim tot apunt, només ens queda abocar-ho dins un recipient adequat, afegir-hi unes quantes mini Oreo i congelar-ho, mínim 3 hores.

Cal treure-ho 15 minuts abans de servir.Aquest n'és el resultat. Boníssim!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada