dijous, 16 d’abril de 2015

Tulipes de paper

Aprofitam l'arribada de la primavera, tot i que avui a Mallorca no fa dia primaveral, per fer un ram de tulipes de paper a l'aula o amb els infants a casa.Per fer una tulipa necessitem: un full de color, tissores i cinta adhesiva. Si volem que els infants decorin la tulipa els podem donar llapis de colors o retoladors.

En primer lloc tallem el full per tenir-ne un quadrat.A continuació dobleguem el quadrat per les dues meitats i les dues diagonals.Si els infants han de decorar-la ara és el moment, sinó retallem els plecs de les línies que ens indiquen les dues meitats un tros, sense arribar al centre.
Amb la tira de paper que ha sobrat del full al principi l'enrevoltillam, de manera que ens quedi la tija de la flor. Nosaltres com que en vam fer moltes vam utilitzar colors diferents per la flor i per la tija.Finalment, ens queda aferrar-ho. Primer feim la flor, aferrant les parts tallades. Agafam la punta i l'aferram al triangle (que ens queda marcat per les diagonals i mitats del full) que tenim a l'esquerra. Haurem d'aferrar quatre trossos i ens quedarà la tulipa. Una vegada feta, li aferrarem la tija i ja la tenim acabada!Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada