Perdonau pel retràs però aquest mes de juliol m’ha passat
volant. He estat bastant enfeinada i m’han passat les setmanes sense
presentar-vos la recepta d’aquest mes.
De fet, ja us puc presentar les dues receptes juntes. És el
que passa durant l’estiu quan hi ha festes, feina, sopars, quedades... Tothom
està més enfeinat!
Pel JULIOL vaig fer el Gelat de stracciatella. La textura no
va acabar de ser l’adequada, però pens que és degut a la falta de congelació.
Ingredients:
200g de sucre pols
500g de llet congelada en glaçons
300g de nata per muntar molt freda
150g de xocolata fondant
Preparació.
Triturar la xocolata fins que quedi en trossos petits.
Posar la papallona i muntar la nata a velocitat 3 i mig. Ha
de quedar mig muntada. Reservar.
Sense rentar el tassó abocar la llet i el sucre pols. Triturar
30 segons a velocitat 5 – 10, fins que quedi una crema. Afegim la nata i ho mesclam
amb moviment circulars fins que quedi tot ben mesclat. Finalment afegir la
xocolata a trossets, moure i congelar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada