A casa teníem molts albercocs i no sabia quina recepta podia
fer, per no fer la típica coca d’albercoc que fem molt sovint. Va ser així que
vaig veure una recepta al blog de Bojos per la cuina que em va fer moltes ganes
provar de fer.
Ingredients:
500-600 g d’albercocs
frescs
120 g de coca de quarto
(o de brioixos, magdalenes un poc seques…)
3 ous
100 g de sucre
200 g de nata líquida
(per muntar o per cuinar)
margarina per untar el
motlle
sucre en pols per empolvorar el pastís
Preparació:
Enceneu el forn que se comenci a encalentir
En primer lloc posem els ous dins un bol i els batem. Hi
afegim el sucre, la nata i la coca esmicolada i ho remenem bé.
Per altra part rentem els albercocs, els xapem i els llevem
el pinyol.
Finalment unteu el motlle, aboqueu la mescla feta i
distribuïu els albercocs per damunt.
El fiquem dins el forn i s’ha de coure uns 30minuts, però
comproveu que sigui ben cuit abans de treure’l que depèn molt de cada forn.
El resultat va ser boníssim i a tots ens va agradar molt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada