CREMA DE XAMPINYONS
Ingredients:
2 porros (només la part blanca)
300g de xampinyons
1 litre d'aigua
2 cullerades de formatge cremós tipus Philadelphia (pot ser light) o un poc petit de nata
oli i sal
crostons (opcional)
Preparació:
En primer lloc posem una cullerada petita d'oli dins una olla i hi posem els porros tallats en trossos petits. Quan aquest ja es cuit hi afegim els xampinyons laminats.
En veure que els xampinyons ja són mig cuits, hi aboquem un litre d'aigua i la sal, i ho deixam bullir uns 20minuts.
Finalment, només ens queda afegir-hi el formatge o la nata i triturar-ho tot. Jo per triturar-ho esper que hagi refredat un poc.
Opcionalment se li poden afegir un parell de crostons de pa. En aquest cas és pa de motllo, tallat a quadrats i cuit dins el forn.
Esper que vos agradi!
Caterina,
ResponEliminadesprés d'unes setmanes de desconnexió per força major, torno a rodar per la xarxa.
M'alegra haver arribat ara; ja que aquesta recepta m'anirà de meravella!
Besades
Carme
Esper que tot vagi bé.
EliminaSí, aquesta recepta és ideal prr aquesta temporada.
Besades