divendres, 3 de maig de 2013

Quiche de xampinyons


Avui us deixaré una recepta salada, que fa molt de temps que no vos en deixava cap. Com haureu pogut comprovar m’estira més el dolç...  


Ingredients:
1 ceba
1 porro
200g de xampinyons
Una mica d’oli
Sal i pebre
Llet evaporada (un pot petit)
Formatge
1 làmina de pasta brisa (també pot ser pasta de fulls)

Preparació:
Posem el forn a encalentir a 170º
A continuació tallem petit la ceba i el porro, i ho posem a coure amb un mica d’oli. Quan ja és mig cuit hi afegim els xampinyons també tallats, laminats. Ho salpimentem i ho deixem coure a foc lent.
Quan tot ja és ben cuit hi afegim la llet evaporada (també es pot fer amb nata, però serà més pesada i calòrica) i el formatge. Deixem que agafi temperatura, però que no arribi a bullir.
Col·loquem la pasta brisa dins un motlle desmuntable i aboquem la salsa dins. Ho fiquem dins el forn a 170º uns 40 minuts.


El cap de setmana ja és aquí! 
Bon divendres a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada