dilluns, 17 de setembre de 2012

Pasta tricolor

Avui quan he arribat de fer feina m'he trobat aquest fantàstic dinar que la meva mare m'havia preparat. Uns espirals amb verdures, plens de color i energia que m'han fet carregar un poc les piles.


Ingredients
-Pasta
-Ceba
-Pebre vermell
-Pebre groc
-Pastanaga
-Tomàtigues cherry
-Tofu
-Maionesa lleugera
-Oli, sal i pebre

Preparació
En primer lloc posem l'olla al foc amb l'aigua per bullir i hi bullim la pasta.
Mentre, en una pella posem un raig d'oli i hi sofregim la ceba, el pebre vermell, el pebre groc i la pastanaga. Quan aquestes verdures ja estan mig cuites hi afegim les tomàtigues cherry tallades per la meitat o a quarts i el tofu tallat a quadres petits.
Quan veim que totes les verdures estan cuites, aturem el foc, li aboquem dues cullerades de maionesa lleugera i ho mesclam tot. Salpimentem, amb la sal i el pebre, i hi mesclam la pasta (ja bullida i colada).

Aquest n'és el resultat:

Què passeu bon setmana! Feliç dilluns... 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada