Ingredients
Per la base de la cupcake:
-190gr de mantega
-190gr de sucre moré
-100gr de rovells
-160gr de xocolata 70%
-150gr de blanc d’ou
-90gr de farina
-5gr d’impulsor
-7gr de sal
Per la crema de nutella:
-150gr de mantega
-4
cullerades soperes de nutella
Les flors estan fetes amb pasta de sucre. En
aquest cas, ja vaig comprar la pasta de sucre feta.
Preparació:
En primer lloc s’ha de fer la base:
1. Comencem fonent la xocolata.
2. En primer lloc, mesclem amb l’espàtula la mantega i el sucre. Quan ja
té una consistència homogènia, hi afegim els rovells i la xocolata.
3. A continuació, incorporem els blancs pujats (a punt de neu).
4. Finalment, quan ja tenim una mescla consistent i homogènia, hi afegim
la farina, la sal i l’impulsor.
5. Ho posem dins els motlles, en aquest cas són de paper, i ho posem al
forn uns 10-15minuts a 200º.
Per altra part preparem la crema de nutella. Cal mesclar la mantega amb la nutella fins aconseguir una mescla
homogènia i amb l’ajuda d’una mànega pastissera ho anem posant en forma
circular sobre la base.
Ja comença ha agafar forma de cupcake!
Finalment només ens queda decorar-ho amb pasta
de sucre. En aquest cas que millor que utilitzar uns motlles amb formes de
flors.
Espero que ho disfruteu!
Felicitats al cuiner CatMan :)
Ohh!!! Quina meravella!!!
ResponEliminaMoltes de gracies! Uns cupcakes molt delicats!! Y amb moltas flors!!!
Petons y molta sort!!
Moltes gràcies Manu! He vist que el teu blog ja té una bona atmòsfera floral. Ho has aconseguit!
EliminaA veure si tinc sort..
Petons,
Caterina
Fantàstic!
ResponEliminaÉs mitja tarda i aquests cupcakes són una tentació.
Penso que deixo d'escriure i marxo cap a la cuina :D
Sort!
Gràcies Carme! Estic contenta que t'haguin agradat. Ja m'explicaràs com et surten si algun dia els fas.
EliminaBesades,
Caterina