dijous, 19 de juliol de 2012

Festes d'estiu - Canalons freds

L'estiu dóna lloc a festes, sopars, trobades, celebracions... Una temporada on el que ve de gust són els menjars lleugers i freds, evitant aquells plats calents que fan que et posis a suar.

És per això que avui vos vull deixar amb un recepta que fa la meva padrina. És un plat vistós per una festa, fred per l'estiu (tot i que també es poden fer a l'hivern) i lleuger.



Per uns 12 - 18 canalons
Ingredients
2 tallades de pernil salat
2 tallades de pernil dolç
2 ous bullits
1 capsa de tonyina
4 patates bullides (sense pell)
Làmines de canalons
Mahonesa, olives i pebres torrats per decorar.

Preparació
Preparar les làmines tal com indiquen les instruccions de la capsa. Jo els utilitz dels que només s'han de posar dins aigua.

En primer lloc tallar molt petit el pernil dolç, el pernil salat i els ous, i afegir-hi la capsa de tonyina. Per altra part, xafar les patates bullides, afegir-li oli i sal al gust, i mesclar-ho amb els altres ingredients prèviament tallats.

Amb aquesta mescla farcir els canalons i colocar-los dins una safata. Untar-los amb mahonesa per sobre i decorar-ho amb olives i pebres torrats (poden ser fets de casa o comprats ja fets).

Finalment, servir-ho dins una safata acompanyat de lletuga.


Esper que us agradi.
Bon cap de setmana, que ja arriba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada