dissabte, 19 de maig de 2012

Tronquets de xocolata

Per començar bé el cap de setmana vos deix una recepta: tronquets de xocolata. Una recepta senzilla però molt bona. Els tronquets són semblants a les napolitanes de xocolata.


Ingredients:
- 1 làmina de pasta de fulls.
- Xocolata de cobertura.
- Un vermell d'ou.


1. En primer lloc encalentir el forn a 200º.

2. Estirar la làmina i tallar-la a rectangles. A jo me'n van sortir 12.

3. A l'extrem de cada porció posar la xocolata (en el meu cas dues pastilles per cada tronquet) i enrotllar la pasta.


5. Quan tots estan enrotllats ho pintam amb el vermell de l'ou batut, ho posam damunt un paper de forn i dins el forn, durant 15 minuts o fins que es dorin. Depèn del forn.

6. Els deixam refredar 5 minuts i llestos per menjar.


Ja em contareu la vostra experiència si algú els prova de fer.
Bon cap de setmana!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada