dilluns, 8 de novembre del 2010

Pintem amb carabassa!

Estic treballant en una llar d’infants, amb el grup de 1-2 anys, i aquesta setmana hem pintat amb carabassa. He pensat que era una experiència que podia compartir amb vosaltres!

Vam començar jugant amb una carabassa, els nins la transportaven, passaven per un túnel per poder recollir-la, es posaven a sobre... fins que al final la vam obrir per la meitat i ells la van poder tocar, mirar i, fins i tot, alguns tastar. Era una manera d’establir contacte amb aquest fruit de la tardor.



L’endemà, amb la carabassa ja bullida i triturada, els infants van poder pintar lliurement sobre una cartolina. Eren ells mateixos i lliurement els que posaven les mans dintre el plat i pintaven. Cal dir que a alguns els costava una mica, ja que la textura no els agradava.

Quan ja va estar eixut, vaig marcar la forma de la carabassa, per retallar-ho, i ells (amb ajuda) ho van aferrar a un paper on posava: Pintem amb carabassa! Així ho van portar cada un a casa seva.

 
La veritat és que trob que és una experiència interessant per fer amb els nins més petits, ja que els permet familiaritzar-se amb diferents textures i poder experimentar lliurement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada