divendres, 6 de maig de 2016

Creps salades (saltejat de verdures) i dolces (xocolata amb gelat de vainilla)

Les creps són originàries de França i es poden consumir tant dolces com salades. Una crep és una base circular feta dins una pella, cuita pels dos costats (o si algú en disposa una crepera), i farcida amb els ingredients que un més ganes li facin! Tot hi ve bé!

Nosaltres vam necessitar
Per fer les bases:
-1 tassa de farina
-1 tassa de llet
-2 cullerades soperes de sucre
-1 poc de sal
-2 ous

Per fer el farcit de les salades:
-Verdures: carabassí, ceba i pebre
-Maionesa
-Mostassa
-Formatge parmesà

Per fer el farcit de les dolces:
-Crema de xocolata
-Gelat de vainilla


Preparació:
En primer lloc vam abocar tots els ingredients dins el pot de la batedora i ho vam batre, fins aconseguir una massa homogènia.

A continuació vam preparar els ingredients per fer el farcit. En el nostre cas vam fer verdures saltejades: carabassí, ceba i pebre.

Quan ho tenim tot llest podem començar a fer les bases i farcir-les. En primer lloc posem la pella al foc i quan és calenta li posem una mica de margarina, perquè la massa no s'aferri. Així, anam fent les bases de les nostres creps.

Una vegada fetes, les vam untar amb una mescla de maionesa i mostassa, hi vam col·locar les verdures i hi vam afegir formatge parmesà ratllat per damunt.


Les dolces, les vam untar de crema de xocolata i les vam acompanyar amb una bolla de gelat de vainilla.


 Van ser boníssimes!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada