En primer lloc, BON ANY NOU!
Aquestes festes de Nadal he tornat fer torrons. A aquest enllaç podreu veure quatre receptes que faig fer fa dos anys.
Enguany he repetit el TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA AMB MADUIXES DESHIDRATADES (és tot un èxit) i el TORRÓ DE XOCOLATA AMB LACASITOS, tot i que he modificat la recepta.
Necessitem: 50g de xocolata negre, 50g de xocolata amb llet, 50g de xocolata blanca, lacasitos (guardar alguns per decorar)
Procediment: fonem les tres xocolates al bany maria o microones, quan està fos hi afegim els lacasitos, ho mesclem i aboquem dins un motlle folrat amb paper de forn o paper film. Col·loquem uns quants lacasitos per decorar i ho deixem refredar.
A més he fet, TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA AMB ARRÒS INFLAT
Necessitem: 150g de xocolata blanca, 50g de margarina, arròs inflat
Procediment: fonem la xocolata al bany maria o microones, quan està fos hi afegim l'arròs inflat, ho mesclem, aboquem dins un motlle folrat amb paper de forn o paper film i ho deixem refredar.
TORRÓ DE XOCOLATA NEGRE AMB AVELLANES
Necessitem: 150gr de xocolata negre i avellanes al gust
Procediment: fonem la xocolata al bany maria o microones, quan està fos hi afegim les avellanes, ho mesclem, aboquem dins un motlle folrat amb paper de forn o paper film i ho deixem refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada