dissabte, 22 de març de 2014

Arbre {Primavera}

Feia molts de dies que no passava per aquí. He tengut un mes un poc mogut però ara intentaré tornar-me a posar en marxa!

Ja tenim la primavera aquí! Ha arribat, tot i que aquest cap de setmana no sembla que faci uns dies de primavera. Jo us deixaré un arbre, concretament una pomera, que van fer els infants de l'escoleta.


Necessitam: un tub de paper higiènic, un tros de cartolina verda, pintura vermella i un tap de suro.

Els infants van estampar els taps amb pintura vermella a la cartolina verda, després vam retallar la cartolina per fer la copa de l'arbre i ho vam col·locar al tub.


Ja tenim el racó decorat!
Aquesta setmana hi afegirem algun animalet, ja vos mostraré quin :)

dissabte, 8 de març de 2014

«Hay cuerdas que no atan, sino que liberan» (Pedro Solís)

Ja fa uns dies que tenc aquesta entrada pendent. Pens que el curtmetratge de Cuerdas s'ho mereix (després d'haver rebut un Goya!).


Un curtmetratge que ha emocionat a més d'un (jo inclosa), per això us aconsell que si podeu el mireu. Val molt la pena!!


Us deix el tràiler
http://www.rtve.es/alacarta/videos/premios-goya/trailer-del-corto-cuerdas/2355441/

Gràcies a totes les persones com la Maria.

Repte {12 mossegades dolces}. Març: Fruita deshidratada amb xocolata

M'han passat els dies i ja tenim aquí el mes de març! Amb ell ha arribat el sol i està fent uns dies preciosos! A veure fins quan duraran...

Veig que seguesc complint el meu repte i aquí teniu una nova recepta. Aquest mes també amb xocolata! :)


La xocolata combina molt bé amb la fruita, però amb la fruita deshidratada? La fruita deshidrata és aquella fruita que han deixat assecar i li han tret la seva pròpia aigua, però conserva les vitamines, minerals, proteïnes, hidrats de carboni, sals minerals i fibra. La seva dolçor es nota més, ja que no té l'aigua i s'aconsella menjar-ne menys que la fruita amb la seva pròpia aigua. És una molt bona manera per menjar una "llepolia" però sabent el que menges i amb menys calories.

A Porreres tenim molts d'albercocs i durant la temporada el que es fa és assecar-los, per poder-ne menjar tot l'any. Així que vaig provar de banyar-los en xocolata i el resultat... boníssim! Xocolata blanc i xocolata negre... :)


Quan vaig veure que la xocolata amb fruita deshidratada combinava igual de bé... Vaig provar-ho amb la pinya i les maduixes.


Són ideals per treure amb un cafè o te, per menjar amb un iogurt o per treure a les sobretaules que es fan després de les menjades.