dilluns, 17 de desembre de 2012

Daifuku {Dolç japonés}

Els Daikufus són uns dolços típics del Japó. Estan fets amb una pasta o farina d'arrós i després farcits de diferents varietats: nutella, crema de café, fruites (maduixa, albercoc, melicotó...), de te verd... De textura són fluixos, però tenen un gran sabor, i s'han de menjar ben freds.

Jo els he descobert ara, quan una coneguda meva de pare japonés n'ha començat a fer. La veritat és que són un gran èxit ;) Només faig que pensar alguna ocasió per poder-ne tornar menjar.



Bona setmana a tots!

4 comentaris:

  1. Un dia els varem provar en exclusiva, per setembre crec que era. Lo millor sa pasta :D

    ResponElimina
  2. Tenen molt bona pinta!
    He buscat la recepta i no sembla massa difícil, ja saps que sóc una mica "cuinetes" ja,ja,ja.
    Gràcies per anar ampliant el meu receptari.
    Petonets

    ResponElimina