Els Daikufus són uns dolços típics del Japó. Estan fets amb una pasta o farina d'arrós i després farcits de diferents varietats: nutella, crema de café, fruites (maduixa, albercoc, melicotó...), de te verd... De textura són fluixos, però tenen un gran sabor, i s'han de menjar ben freds.
Jo els he descobert ara, quan una coneguda meva de pare japonés n'ha començat a fer. La veritat és que són un gran èxit ;) Només faig que pensar alguna ocasió per poder-ne tornar menjar.
Bona setmana a tots!
Un dia els varem provar en exclusiva, per setembre crec que era. Lo millor sa pasta :D
ResponEliminaOoooh! Quina sort :)
ResponEliminaTenen molt bona pinta!
ResponEliminaHe buscat la recepta i no sembla massa difícil, ja saps que sóc una mica "cuinetes" ja,ja,ja.
Gràcies per anar ampliant el meu receptari.
Petonets
Jeje! Ja m'explicaràs com et queden ;)
ResponEliminaPetons