dilluns, 4 de gener de 2016

Torrons

En primer lloc, BON ANY NOU!

Aquestes festes de Nadal he tornat fer torrons. A aquest enllaç podreu veure quatre receptes que faig fer fa dos anys.

Enguany he repetit el TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA AMB MADUIXES DESHIDRATADES (és tot un èxit) i el TORRÓ DE XOCOLATA AMB LACASITOS, tot i que he modificat la recepta.


Necessitem: 50g de xocolata negre, 50g de xocolata amb llet, 50g de xocolata blanca, lacasitos (guardar alguns per decorar)
Procediment: fonem les tres xocolates al bany maria o microones, quan està fos hi afegim els lacasitos, ho mesclem i aboquem dins un motlle folrat amb paper de forn o paper film. Col·loquem uns quants lacasitos per decorar i ho deixem refredar.

A més he fet, TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA AMB ARRÒS INFLAT

Necessitem: 150g de xocolata blanca, 50g de margarina, arròs inflat
Procediment: fonem la xocolata al bany maria o microones, quan està fos hi afegim l'arròs inflat, ho mesclem, aboquem dins un motlle folrat amb paper de forn o paper film i ho deixem refredar.

TORRÓ DE XOCOLATA NEGRE AMB AVELLANES


Necessitem: 150gr de xocolata negre i avellanes al gust

Procediment: fonem la xocolata al bany maria o microones, quan està fos hi afegim les avellanes, ho mesclem, aboquem dins un motlle folrat amb paper de forn o paper film i ho deixem refredar.