dimarts, 28 de maig de 2013

Coca de xocolata al microones

La recepta que us deix avui és molt senzilla i es fa en pocs minuts, però és realment bona! El resultat és sorprenent... Només necessitau 12 minuts per tenir un dolç per un dinar o un berenar d'horabaixa. És un dolcet adequat per aquelles visites que avisen de la seva arribada al darrer moment.




Coca de xocolata al microones
Ingredients:
2 ous
1 tassó de sucre
1 tassó de farina
1 tassó d'oli
1 tassó de llet
1 sobre de llevadura
5 cullerades de Nesquik

Preparació:
Aboquem tots els ingredients dins un bol o pot i ho batem amb la batedora, fins veure que la mescla és homogènia. 
A continuació folrem el motlle amb un paper de forn i hi afegim la mescla a sobre. 
Finalment ho posem dins el microones uns 8-10 minuts a màxima potència.


CONSELL: 
Intenteu no posar-ho dins un motlle baix, ja que al principi s'infla i us podria sortir del motlle. Llavors quan la treis es baixa un poquet.

dijous, 16 de maig de 2013

Galletes d'oli fetes amb la KitchenAid {Premi}



Ahir me va arribar a casa el premi que vaig guanyar amb un dels sortejos de My Karamelli: una fantàstica Kitchen Aid de color frambuesa


Me va fer molta il·lusió guanyar aquest premi i per això avui ja l’he estrenada. La millor manera ha estat fer la pasta per fer galletes d’oli. Realment és un bon complement de cuina. S’aconsegueix una massa amb un resultat fantàstic, molt ben mesclada.



Us deixaré la recepta, la qual també podeu amassar a mà.

Ingredients:
660g de farina
1 tassó d’aigua (ben ple)
1 tassó d’oli d’oliva suau (no ben ple, que li falti una mica per omplir-se del tot)
30g de llevat en pols

Preparació:
Mesclem bé tots els ingredients, fins aconseguir una massa que no s’enganxi a les mans, i ho deixem reposar 1 hora. 




Passat aquest temps estirem la massa i anem fent les formes. Nosaltres hem fet la massa ben prima perquè ens agradin així i cruixents.

Finalment s’han de coure a 180º uns 25-30 minuts. Just abans de ficar-les al forn les he punxat amb una forqueta.


Gràcies per aquest gran premi!
Bon dijous a tothom.

dilluns, 6 de maig de 2013

Feliç dia de la mare

Perdoneu pel retràs, però aquí teniu una entrada per totes aquestes mares que hi ha hagut, que hi ha i que hi haurà. FELIÇ DIA!

Imatge treta de melicotó

divendres, 3 de maig de 2013

Quiche de xampinyons


Avui us deixaré una recepta salada, que fa molt de temps que no vos en deixava cap. Com haureu pogut comprovar m’estira més el dolç...  


Ingredients:
1 ceba
1 porro
200g de xampinyons
Una mica d’oli
Sal i pebre
Llet evaporada (un pot petit)
Formatge
1 làmina de pasta brisa (també pot ser pasta de fulls)

Preparació:
Posem el forn a encalentir a 170º
A continuació tallem petit la ceba i el porro, i ho posem a coure amb un mica d’oli. Quan ja és mig cuit hi afegim els xampinyons també tallats, laminats. Ho salpimentem i ho deixem coure a foc lent.
Quan tot ja és ben cuit hi afegim la llet evaporada (també es pot fer amb nata, però serà més pesada i calòrica) i el formatge. Deixem que agafi temperatura, però que no arribi a bullir.
Col·loquem la pasta brisa dins un motlle desmuntable i aboquem la salsa dins. Ho fiquem dins el forn a 170º uns 40 minuts.


El cap de setmana ja és aquí! 
Bon divendres a tots!