dimecres, 20 de novembre del 2013

Idees d'aula {La tardor}

Ja estem de ple dins la tardor. Dubtàvem de la seva arribada, ja que el sol i la calor continuaven entre nosaltres, però des de dijous la tenim aquí!! Va començar a ploure i a refrescar, i de cada dia ha anat a més. Fa una setmana que plou contínuament i, fins i tot, als punts més alts de la Serra de Tramuntana hi ha nevat.

Per això avui us deixaré unes imatges de la nostra tardor, de la tardor de l'escoleta.

Aquest és el racó de la tardor que tenim a l'entrada de l'escoleta. Hi vam posar tot tipus d'elements relacionats amb aquesta estació: carabassa, aglans, magranes, caquis, nous, garroves, gínjols, pinyes... I després vam penjar unes tires de paper amb fulles enganxades.

Amb els alumnes vam realitzar tres activitats diferents: un caragol, un eriçó i un bolet


CARAGOL: Necessitam mig tub de paper higiènic i un tros de cartolina. Al tub hi vam aferrar gomets i amb la cartolina vam fer la forma del caragol, li vam dibuixar els ulls i la boca, i ho vam aferrar tot junt.

ERIÇO: Necessitam un tros de cartolina i dos gomets. Vam tallar la cartolina en cercles, els quals vam doblegar per la meitat. Amb unes tisores vam tallar la part de dalt per fer les punxes de l'eriçó i finalment vam posar un gomet a cada costat per fer els ulls.

BOLET: Necessitam mig tub de paper higiènic i mig cercle de cartolina vermella. Amb pintura de dit de color blanc vam fer ditades a la cartolina i després ho vam col·locar damunt el tub, al qual prèviament li havíem fet dos talls perquè quedés enganxat.


Realment ens ha quedat una decoració molt "colorida"!
Bon dimecres plujós

1 comentari:

  1. Us ha quedat una tardor preciosa a la vostra escoleta!
    Aquí també ha arribat amb força i quasi diria que hem passat a l'hivern :)
    Una besada
    Carme

    ResponElimina