dijous, 27 de setembre de 2012

Ja ha arribat la tardor

Degut a uns motius personals he estat uns dies allunyada. Esper tornar agafar la roda i anar actualitzat més sovint.

Ja s'acaba el setembre. Amb ell ha arribat la rutina, agafar ritmes, l'inici del curs escolar... i, divendres, l'arribada de la tardor.



Bon curs escolar a tots i a gaudir de la nova estació, aquella on cauen les fulles i tot es torna marró...
Bon cap de setmana!

dilluns, 17 de setembre de 2012

Pasta tricolor

Avui quan he arribat de fer feina m'he trobat aquest fantàstic dinar que la meva mare m'havia preparat. Uns espirals amb verdures, plens de color i energia que m'han fet carregar un poc les piles.


Ingredients
-Pasta
-Ceba
-Pebre vermell
-Pebre groc
-Pastanaga
-Tomàtigues cherry
-Tofu
-Maionesa lleugera
-Oli, sal i pebre

Preparació
En primer lloc posem l'olla al foc amb l'aigua per bullir i hi bullim la pasta.
Mentre, en una pella posem un raig d'oli i hi sofregim la ceba, el pebre vermell, el pebre groc i la pastanaga. Quan aquestes verdures ja estan mig cuites hi afegim les tomàtigues cherry tallades per la meitat o a quarts i el tofu tallat a quadres petits.
Quan veim que totes les verdures estan cuites, aturem el foc, li aboquem dues cullerades de maionesa lleugera i ho mesclam tot. Salpimentem, amb la sal i el pebre, i hi mesclam la pasta (ja bullida i colada).

Aquest n'és el resultat:

Què passeu bon setmana! Feliç dilluns... 



dissabte, 15 de setembre de 2012

Cupcakes de xocolata amb crema de nutella i decorades amb flors {Concurs 2n aniversari. Receptes amb flors}

Sóc seguidora del blog CocinandoconCatMan i vist que aquest mes és el seu 2n aniversari ha decidit organitzar un concurs relacionant amb les flors. Me feia ganes participar-hi i després de pensar diferents opcions m'he decidit per uns cupcakes de xocolata amb crema de nutella i decorades amb flors (requisit important per participar al concurs), fetes amb pasta de sucre. Una recepta extraordinària facilitada per la meva companya Joana, una gran repostera :) (moltes gràcies)



Ingredients


Per la base de la cupcake:
-190gr de mantega
-190gr de sucre moré
-100gr de rovells
-160gr de xocolata 70%
-150gr de blanc d’ou
-90gr de farina
-5gr d’impulsor
-7gr de sal

Per la crema de nutella:
-150gr de mantega
-4 cullerades soperes de nutella

Les flors estan fetes amb pasta de sucre. En aquest cas, ja vaig comprar la pasta de sucre feta.

Preparació:
En primer lloc s’ha de fer la base:
1.       Comencem fonent la xocolata.
2.       En primer lloc, mesclem amb l’espàtula la mantega i el sucre. Quan ja té una consistència homogènia, hi afegim els rovells i la xocolata.
3.       A continuació, incorporem els blancs pujats (a punt de neu).
4.       Finalment, quan ja tenim una mescla consistent i homogènia, hi afegim la farina, la sal i l’impulsor.
5.       Ho posem dins els motlles, en aquest cas són de paper, i ho posem al forn uns 10-15minuts a 200º.

Per altra part preparem la crema de nutella. Cal mesclar la mantega amb la nutella fins aconseguir una mescla homogènia i amb l’ajuda d’una mànega pastissera ho anem posant en forma circular sobre la base.
Ja comença ha agafar forma de cupcake!

Finalment només ens queda decorar-ho amb pasta de sucre. En aquest cas que millor que utilitzar uns motlles amb formes de flors.
 



Espero que ho disfruteu!
Felicitats al cuiner CatMan :)